TACOMYS !



 

Såklart blev det en liten tacotallrik till Baloo med :)
 
Fredagsmys på hög nivå!! ❤️

It's about loving yourself and what's to come

Kollar runt lite bland våra bilder på datorn och fastnar såklart på mina egna "ego"-pics! haha. Suckar lite lätt inombords när jag ser hur mycket smalare jag var strax innan jag blev gravid (nu har man ju svullnat upp en del, mestadels i ansiktet, av all vätska och speciellt ju närmre bf vi kommer). Gör det såklart med ett leende på läpparna, för det lilla livet vi väntar nu är värt ALLT. Och såklart blir det att ta tag i sig själv igen efter graviditeten. För prio ett är först och främst vår lille bebis och dess välmående, utan tvekan!
 
MEN, självklart får man ju lov att längta tillbaka utseendemässigt sett! Tror jag kommer få en kick när man märker att graviditetskilona sakta men säkert försvinner efter förlossningen och man kan börja ta på sig sina gamla kläder igen efterhand. Då blir det att komma igång igen och träna bort de där sista extra kilona man lagt på sig!
 
 
 

It's the circle of life

Då vart det vår tur att ge oss ut i snökaoset, inget vidare! Men ett besök hos barnmorskan för vanlig kontroll står på schemat idag. Älskar dessa besöken. Det är alltid lika roligt, härligt och lugnande att höra den lilles hjärta slå varje gång. Underbar känsla! ❤️ Dessutom så har jag verkligen en helt underbar barnmorska.

Nej nu måste vi göra oss klara för avfärd, vill inte skynda i trafiken en sån här dag med så uselt väder!


Puss!

Alfons <3

Idag är ingen vanlig dag, idag är Alfons födelsedag, hurra hurra HURRA! ❤️


För 7 år sen föddes världens mest underbara och mest gosiga lilla kanin. Min första och enda kanin jag någonsin haft, så han är mycket speciell för mig. Han var så liten att han fick plats i handflatan när mamma och jag hämtade hem honom. Han är en dvärgvädurs kanin, men är idag en riktig bamse. Genomsnäll liten kille som är så tam och han beter sig precis som en katt eller hund, vill bara kela och kommer gärna fram till en, hoppar aldrig ifrån. Han är rumsren och får vara lös i hemmet, men han älskar sitt bo så himla mycket, så det är alltid dit han återvänder inom kort när han är utanför. Älskar han otroligt mycket vår lille Alfons! ❤️

Han bor dock fortfarande kvar hos mina föräldrar för det är där han känner sig som mest hemma. Där har han sina dagliga rutiner med att äta knäckebröd, ett morgon och ett kväll. Han vet exakt, och det första han gör när man vaknar upp där på morgonen, är att sätta sig, väntar på ett glatt "god morgon", och på sitt mumsiga knäckebröd som han bara älskar! Riktigt charmtroll är han! ❤️

Då tar vi helg!

När man går så här hemma i väntans tider som jag gör, blir det lätt lite långtråkigt om dagarna då jag inte har någonting alls att göra emellanåt och Kevin är på jobb i nio timmar. MEN, nu har han långhelg och det gillas! Känns så skönt att bara ha honom hemma även om man inte måste umgås jämt och ständigt för det.
 
I alla fall. Han hämtade upp mig efter jobbet ikväll och vi åkte till Ica Maxi och handlade lite behövligt och gott inför helgen. Nu har vi precis käkat pizza och imorgon blir det fredagsmys med tacos, MUMS!
 
Annars blir det en väldigt lugn kväll för oss. Bara slappe och lite tv-tittande. Helgen tar vi som den kommer, men kommer så gott som hålla oss hemma eller i närheten. Nu när det bara är så få dagar kvar till bf så känns det bäst och säkrast så.
 
TREVLIG HELG säger Vi ! :-)

FYI

Höger- eller vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Glad och lycklig ♥
Favoritgodis? CHOKLAD och surisar.
Är det något du absolut inte äter? Blodkorv.
Musik just nu? Väldigt varierande bland nytt inom Pop och RnB just nu.
Vad sa du senast? Baloooooo!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då? Ljuva 80-talet.
Sommarplaner? Sommar i Sverige med familj och vänner detta året.
Fisk eller badkruka? Fisk.
Saft eller alkohol? Saft.
Hur många kuddar sover du med? 2 st.
Favoritväder? SOL SOL SOL !!!
Sparare eller slösare? Sparsam, men inte snål :)
Bästa film? Alltid lika svårt..... The Notebook, bl.a.
Tror på liv på andra planeter? Ja.
Kommer du ihåg din första kärlek? Yes.
Älskar du henne/honom fortfarande? Definitivt inte.
Tror du på mirakel? Absolut!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Självklart! ♥
Ser du på kärleken som ett misstag? Verkligen inte.
Hur många barn vill du ha? 2-3 st.
Är du kittlig? JA!
Snarkar du? Nej, inte vanligtvis. Då ska jag vara sjuk eller otroligt trött.
Stjärntecken? Fiskarna.
Rädd för insekter? Inte rädd, men gillar dem inte.
Äckligaste insekten? Spindlar, helt klart!
Det här är jag bra på: Vara en bra vän, ta hand om hemmet och min underbara familj ♥ Samt att fickparkera med bilen!!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Healing av allt ont!
Vad vill du jobba som? Airport Security (mitt nuvarande jobb), eller tandsköterska.
Chips, morötter eller godis? Godis oftare än morötter, men det beror helt på humör!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Vart någonstans? Aldrig mera piercing. Haft i naveln. Har redan 3 tatueringar; svanken, armen och foten. Vill ha en till tatuering i framtiden med vår efterlängtade lille sons namn.
Stökigt eller välstädat i hemmet? Alltid städat och fint.
Gungar du på stolen? Sometimes :)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ALDRIG.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger.
Är du rädd för blod? Inte rädd, men blir smått svimfärdig om det är mycket blod involverat.
Saltar du på maten? Gärna!
Anser du att du är stark? Till och från.
Brukar du sola? Under sommaren. Mycket sällan i solarium.
Vad gör du om du får hicka? Dricker mycket vatten. Väntar otåligt på att det ska försvinna igen.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Verkligen inte och aldrig gjort!
Kaffe, te eller inget? KAFFE. Te fungerar också ibland.
 
I brist på annat för tillfället, har ni här lite info om mig ;-)

Bebismagen

Längtan efter det lilla livet i magen är oförklarligt STOR nu! ♥

Sann humor ?

Haha, bläddrar runt lite på Facebook och kommer förbi denna bilden.. Jag håller med den fullständigt, på något vis stämmer den alldeles utmärkt ;-)
 
 

Mysväder

Brrrr. Vart nyss ute med Baloo. Så jäkla kallt! Och snön fortsätter att falla. Hur vitt och mycket snö som helst ute nu. Lite delade känslor om det.. Samtidigt som det är så himla mysigt, ljust och fint och kul för alla barnen, så är det lite trist. Inget vidare väder att ge sig ut på vägarna i. Snön skulle vi haft på besök redan till jul och nyår, så nu känns det lite som att den lika gärna kan försvinna. Dessutom tycker jag synd om vår lilla Baloo, allt salt svider på hans små tassar och han fryser så liten som han är, så blir oftast en snabbis ute. Han tycker ju ändå att det är så roligt att skutta runt lite i snön den busungen.
 
NÄ. Allra mysigast är det att bädda ner sig med mamma i soffan, vakta magen och kelas lite tycker han!
 
Lilla myset ♥
 

GOD MORGON

 
 

I väntans tider...

 
 
Och snart är det bara 10 dagar kvar, sen är det nere på ensiffrigt.. Spännande! ♥
 
GODNATT :-)
 
 

Soffhäng

Ett program jag fastnat för är Farmen. Alltid kul med lite drama, intriger men också att få se folk kämpa uppe i olika tvekamper. Kollade precis dagens avsnitt på Tv4 Play eftersom vi suttit två våningar ner hos våra grannar ikväll. Jättetrevligt var det! Vi blev bjudna på lite plockmat och god dricka (alkoholfritt för min del såklart). Något som var roligt att se, var hur en lägenhet som är precis identisk med vår i storlek och planering, kan se HELT annorlunda ut med någon annans inredning och stil.
 
Nu är det i alla fall hög tid att sätta tv:n på Tv3 för kvällens avsnitt av Paradise Hotel. YUPP. Följt det från allra första avsnittet. Samtidigt som det är ganska patetiskt och frustrerande ibland att se hur folk kan bete sig som dem gör, så är det också väldigt kul att se dem skämnma ut sig så fruktansvärt mycket med. Helt sinne, haha! Semifinalvecka, så vi får se vilka som ryker ikväll.. Jag tippar faktiskt på Fröidh (fast att jag inte vill ha ut han) och Tobbe.
 
AYA. Då vart det dags! Älskling intog också soffläge nu för att joina!

Trollet <3

Vår lilla prinsessa..
 
Underbar familjemedlem och bästa vän, i vått och torrt ♥

Min Baby shower

Superfin blöjtårta gjord av mamma och moster! ♥
 
Jag och bästa vän ♥
 
Fler bilder från kvällen på upplägg, familj och resterande vänner och presenter har jag inga. Men ska sno åt mig några vid tillfälle från de andra! För snabba med sina mobiler och kameror vart dem alla under kvällens gång ;-)
 
 
 

Home sweet home

 Entré och hall
 
 Datarum/gästrum/kontor, ett extrarum helt enkelt! Bra att ha.
 
 Mitt och Kevins sovrum
 
 Miltons rum
 
 Miltons rum med tema Smurfarna i sin lilla sovhörna.
 
 Underbara köket
 
 Vardagsrummet, som sitter ihop i öppen planlösning med köket.

Bloggtorka = finito ?

Ännu en gång har det gått månader sedan jag skrev mitt senaste inlägg här på bloggen! Jag som annars älskar att skriva har verkligen haft en lååååång periods bloggtorka. Och det beror faktiskt på en och annan anledning. Det har varit ett händelserikt 2013 för mig, min sambo och alla våra nära. Och då jag ögnar igenom mitt senaste blogginlägg, kan jag med stor glädje berätta en hel del roligt och underbart som hänt oss!
 
Så jag tänkte dela med mig av att vi blev stolta och glada ägare till vår alldeles egna bostadsrätt, en 4:a på 100 kvm centralt, men ändå lite avsides från stan här i Helsingborg. Vi har firat en mysig jul tillsammans med nära och kära. Den 27:de december bar flytten av till nya lyan och där firade jag och Kevin sedan nyårsafton, bara han och jag och vår lilla chihuahua Baloo. Vi bara njöt av varandras sällskap och fick pusta ut för oss själva mitt i storhelgen och allt vad det inneburit. För att inte tala om att jag är gravid, så var lugnet verkligen välkommet.
 
Utöver det så har det varit pyssel och fix i lägenheten, allt kom upp och på plats mycket snabbt. Jag har ju all tid i världen då jag går hemma och i väntans tider på vår lille son. En hel del shopping har det också blivit, och då mestadels till vårt lilla underverk som vi så spänt väntar och längtar efter nu!
 
Kan också säga att jag fick en underbar överraskning av familj och vänner för cirka två veckor sedan. En alldeles egen Baby shower! Blev både chockad och otroligt lycklig av hela överraskningen, allt fint mina föräldrar och familj ordnat med mat, lyckats samla alla mina närmsta tjejkompisar och alla fina presenter vi fick! Att dem bara lyckats hålla denna överraskning hemlig för mig två veckor innan den skedde, är otroligt bra jobbat, då jag är en person med tusen frågor och gärna ska ha 100% koll på läget, haha. Vilket mission alltså! Trots en del frågetecken från min sida och en massa konstiga svar från mina kära, så klarade dem detta galant.
 
Det enda tråkiga som skett under denna lyckliga perioden, är att vi fick ta förväl av vår älskade hund Trollet i slutet av oktober förra året. Mycket tårar kring detta. Hon var en vän för livet, den snällaste hund jag någonsin mött. Men det var hennes tid, hon blev mycket gammal och sjuk. Men vi fick 14, nästan 15 år med vår älskade pärla. Nu vilar hon gott och utan ont <3
 
Jag känner för stunden att suget efter att skriva igen smått börjar återkomma. Jag kan inget lova, men vi tar en dag i taget! Det är fortfarande mycket annat som tar mestadels av min tid. Då det bara är 11 dagar kvar till bf, så kan dagarna för mig variera stort. Kroppen vill vila upp sig och börjar nu förbereda sig för den lilles ankomst.
 
Några blogginlägg med framförallt bildbomber väntar under resten av dagen. För som man ibland säger kan en bild tala mer om en händelse eller känsla än vad ord kan.
 
PUSSHAAAAJ
 
 

.

RSS 2.0