Hahaha, precis !



Weekend !

Då var det fredag igen och helgen är här! Det är dock Kevins helg att jobba, men det är helt okej, helgerna blir och känns ändå mer speciella än vardagarna!

Idag blir det en tripp ner till bm för vanlig kontroll. Känns som om vi var där igår men ännu en vecka har redan gått. Jag hade hoppats på att det var sista besöket förra gången, men nu hoppas jag att detta är det sista och att bebis kommer i helgen! Två dagar kvar till bf och jag hoppas han inte väljer att gå över eller alltför många dagar i sådana fall.

Paketet från H&M har anlänt, så det ska jag köra inom och plocka upp på vägen hem sen! Miltons söta smurfpyjamaser och gosdjur har äntligen kommit.
Jag blir så otroligt glad och kan inte sluta le när jag ser bebiskläder. Dem är så himla söta, gulliga och små, riktiga miniatyrer :)

Nej nu blir det snart dags att bege sig ut med busfröet Baloo. Blir ingen höjdare för regnet öser ner där ute, blöö!


Pusshaaaj

"Kärleken är den främsta nyckeln som öppnar portarna till lycka och glädje".

Måste tipsa om en bok jag läser. En superbra bok som verkligen ger en stor tankeställare till livet. Den hjälper en att förstå hur livet verkligen fungerar och vilken kraft man har att själv påverka just vilket resultat man vill ha utav det.

Den finns i 3 "delar", böcker. Jag läser bok nummer 2. Alla böcker inriktar sig på olika "teman", men i grund och botten så är alla sammanlänkade med varandra.

Boken jag läser heter The Secret - Kraften och författarinnan till dessa fantastiska böckerna är Rhonda Byrne.

Rekommenderar er att ge dem en chans, läs dem. De ger en verkligen ett litet wake up call!




👍

Private chef

I vårt hushåll tycker vi båda om att kocka och laga mat. Riktigt roligt, för då blir det aldrig enformigt i varken smak eller maträtt.
Idag tog älskling över i köket och gjorde hemmalagad pizza till oss, gott! Smakade fantastiskt!

Stolt över min man, han är kock och jobbar inom den branschen. Han gör underbart god mat och är alltid full av idéer! ❤️

Pysseldag

Kevin är ledig från jobb idag, tycker det är både mysigt och skönt. Blir inte så ensamt under dagen hemma då! Vi startade morgonen med en lyxfrukost med bl.a. ägg och bacon och så lite annat gott, riktig hotellfrukost med andra ord! ;)

Han har annars passat på att spela lite och slappa idag och jag har pysslat lite i hemmet, renbäddat, håller på att tvätta nu och så har jag bakat kladdiga chokladmuffins (som för övrigt blev supergoda!). Skön dag ändå!


👌

Smoothie !



Yummiiiiie

<3

ALLTSÅ, jag är sååååå ivrig och otålig nu i väntan på att bebis ska komma! :D
Jag SPRUDLAR av GLÄDJE, jag vill ha vår alldeles egna lilla bebis här nu och gosa och mysa och bara få se på honom och känna honom som en verklig liten person. Längtar obeskrivligt! 

Unge, kom ut nu! :D Mamma och pappa (och ja, alla andra nära och kära) längtar ihjäl sig!

Hoppas han inte har det alltför gott i mammas mage så att han funderar på att dra ut på tiden efter bf istället ;)


SPRING FEVER !

Åh vad solen kan förtrolla en då den väljer att visa upp sig och skina så gott! Får riktiga vårkänslor nu. Jag hoppas verkligen att det bara fortsätter så och att resten utav snön som ligger kvar på marken börjar töa bort helt. Vill inte ha något återfall på vintern mer, NEJ TACK!

Jag och Baloo har vilat under förmiddagen, men passade på att ta en skön promenix ute när vi vaknat till igen. Gick inte att motstå då jag vaknade med solstrålarna som värmde mot mitt ansikte genom fönstret. Han njöt minst lika mycket som jag av promenaden, underbart!


Nu ska jag sätta mig ner med en kopp i soffan, njuta av solen fast inifrån. Vår lägenhet är verkligen underbar, för vi har sol 8-20 och den strålar och värmer så härligt genom fönstren.

OCH, nu är det bara 4 DAGAR KVAR till bf !! :-D

Lovely day!

LÄNGTAR !!!


5 dagar kvar till bf...

Puh!....

Nu är jag trött. Städat lägenheten hela förmiddagen. SÅ nu är här skinande rent, gött! :) Skönt att vara igång lite så gott jag kan, men det känns därefter! Nu ska jag bara vila resten utav dagen.

Vaknade till solsken och fågelkvitter idag, härliga känsla! En försmak av våren. Hoppas den är på ingång. Den har dock gått i moln nu, men man får njuta av det lilla man får se av den. Blev precis en runda ute med Baloo med. Han tyckte det var milt och skönt ute.

Nähä. Tänkte skiva upp lite frukt och slänga mig i soffan framför tv:n eller lite mobilspel ;)

So long!

Hot chocolate



Älsklings hemmagjorda hot chocolate! Supergoooood :) En semla till det medan vi tittar på En stark äventyrsresa med Morgan och Ola-Conny.

Farm Heroes Saga



Roligt tidsfördriv! :-) 

Sötsaken Baloo



Helt otroligt hur man kan älska en sån här liten varelse så otroligt mycket! Han är verkligen speciell för oss, vår Baloo ❤️
Blir roligt för honom med en ny familjemedlem. Blir mycket för honom att hålla koll och ordning på, men han älskar ju att busa med småbarn :-)

Smurfarna it is !

Har verkligen fått dille på smurfarna och kunde bara inte låta bli att klicka hem denna urgulliga smurfpyjamasen till Milton nyss! :-D

Vecka 40


Vilken underbar resa det har varit! Vi längtar oerhört mycket efter honom! Han får mer än gärna komma nuuu! ❤️

Happiness :-)


Exakt en vecka kvar till bf nu. Längtan är enoooooorm <3

Mina två trötta gossar ❤️



Och det tog inte många minuter innan dem båda myste ner sig i soffan tillsammans! Mina älskade hjärtan ❤️

Sunny day



En liten sessa på besök :)
Moster och kusinerna tittade inom på en kopp kaffe för ett tag sen. Mysigt! Dem hade varit och lekt på Busfabriken här i Helsingborg. Lillan var trött men hon busade på för fullt med Baloo. Tycker det är så himla härligt att se hur snäll Baloo är vid småbarn. Mycket tålig och busar fint med dem. Känns så bra eftersom vi väntar på vår egna lilla bebis.

Nu är Baloo helt utslagen! Han blir det lätt efter en massa lek och stimm! Innan dem kom hit så hann vi vara ute på en riktigt skön promenad. Bara det tröttade ut honom en hel del. Underbart skönt ute idag eftersom solen äntligen tittat fram.


En helt okej lördag!

Idag har varit en skön och bra dag. Vi sov ut, älskling stack och tränade på förmiddagen och därefter åkte vi ut en runda till Väla köpcentrum. Blev lite shopping och så lunchade vi. Bakad potatis med kycklingcurry, mums! Efter det vart jag helt slut när vi kom hem och slumrade till ganska snabbt. Dennis och Michelle kom hem till oss ikväll, mycket trevligt! Vi gjorde lite pannkakor, sen blev det mest soffhäng och bara umgås! Baloo fick busat massvis med dem båda så han vart helt slut när dem gick hem. Nu sover han gott den lille sparven! Jag är också påväg att krypa ner till kojs nu, får se när Kevin joinar. Jag hinner säkert somna innan dess!

AYA. Nu säger jag GODNATT! :)

Mysig morgonstund




.

RSS 2.0