Myspys

Midsommar 2013

Firas i år tillsammans med min underbara sambo med god mat och massa mys! I väntan på att han slutar jobbet i em ska jag börja med att förbereda jordgubbarna och baka kladdkakan. Längtar efter min älskling ❤ Mer behöver jag inte! Träffar våra kära föräldrar och familj titt som tätt i alla fall.

Glad midsommar på er alla! :)

Time for some changes

NÄ, nu har mina extensions fått åka av! Känns mestadels skönt, bara lite svårt när jag varit van vid långt hår så himla länge nu, hö hö :)
 
 

Grillmys och fest med alla kära hemma i Öa

 

 

 

 

M.fl. :)

Family is everything

Haft en oerhört mysig dag tillsammans med mamma, pappa och Kevin. Började med jobb i morse på flygplatsen, och sen blev det lunch och shopping på Väla och lite gåvor från mina föräldrar ❤ Och på allt det så har det varit en skön och fin dag!

Ikväll har jag och hjärtat varit på vift, alltid lika kul och mysigt att spendera tid med min älskling! Det får jag aldrig bog av :)

Vi har även en mycket spännande sak på gång. Jag blir ivrig bara vid tanken på det!

Life is what you make it :)

För evigt

Idag överraskade hjärtat mig med en fin bukett rosor när han kom hem från jobbet ❤ Världens underbaraste kille, jag älskar dig sååå ❤

Hår donut

Provade göra en hår donut ikväll, och det gick ganska bra för att vara längesen sist. Inget svårt egentligen men det tog en stund innan jag kom på hur jag skulle få den bra!

Snyggt och stiligt med en hår donut tycker jag!

 

 

Idag blir vår solstråle 6 månader ❤

.

RSS 2.0