@ the airport

På jobbet, men längtar hem till min lilla familj nu! ❤ 1,5 timme kvar sen håller jag också lite helg!

 

Bubbleroom.se

Precis klickat hem lite grejer från nätet. Alltid lika kul att få shoppa loss lite! Ibland får man allt unna sig lite till sig själv ;) Det blev en basic tröja i grått, ett par sunglasses och en brun Friis & Company väska.

Strandpromenaden med hjärtat ikväll ❤

Be thankful, whatever the situation you are in. Because happiness will never come to those who fail to appreciate what they already have.

Vår lilla gosse kryar på sig som bara den. Tålmodig och duktig är han! Såå stolt över honom. Han slapp operation, de har försökt lägga foten rätt och han har fortfarande gips och bandage som han ska ha några veckor framöver. Tycker synd om han fast att han är så duktig, för han är bara 6 månader snart och FULL av energi. Han vill ju bara kunna skutta runt och leka... MEN, det ska han få göra som aldrig förr när han är färdigläkt helt! :)
 
Idag är vädret inget vidare.. Så himla trist när det inte bara kan vara sol och varmt. Men å andra sidan finns det en tjusning med regn och mulet väder med = innemys!
 

När olyckan är framme...

Inatt trillade vår lille goding från soffkanten.. Det resulterade i en fraktur på höger framben :( Stackars vårt lilla hjärta! Har aldrig varit så rädd som när han skrek så högt, det skar riktigt i hjärtat! Blev akut in till djursjukhuset här i Helsingborg där dem röntgade. De behöll han över natten. Jag fick sova ca 2,5 timme innan det var dags för sista dagen på Malmö Airport. Gick bra trots att jag var orolig över vår bebis.

Nu har vi vår älskade Baloo hemma igen och det känns så himla bra. På måndag morgon ska han på ortopedisk undersökning och så kan det eventuellt bli operation. Nu är han gipsad och vi håller tummarna för att bara det ska hjälpa för att läka honom helt igen.

 

 

@ Malmö Airport

Airport Security hela veckan, nice! Klockan ringde 03.30 imorse. Nu är jag tröttare än tröttast! Sovmorgon imorgon, sen blir det jobb och nya tag.


Baloo har playdate med Neo

 

SUNNY DAYS

Igår gjorde jag och ett gäng kollegor det skriftliga provet till att bli säkerhetskontrollant på flygplatsen. Vi klarade det allihopa!! WOHOO. Det firade vi med en AW på kvällen. Härligt väder och riktigt lyckad kväll, men det blev lite föör bra för min del. Det är farligt när man bara sitter ner och dricker och värmen står på som den gör! Tur jag har världens bästa man som alltid är det finaste och snällaste mot mig. Älskar min Kevin <3
 
Idag blir det bara att ta det lugnt och slappa för min del. 27 amazing grader i solen, SUMMER IS HERE!! Love it. Ikväll blir det mys med älskling. Pizza och ESC på tv. GOTT.
 

På promenad i Pålsjöskog

 

Baloo

En utslagen hjälte.. Vår lille snutte <3

 

Summer fever

Sitter och steker på mosters balkong nu, härligt! Älskar när solen tittar fram. Haft en mysig helg här i Ö:a med familjen med grillning, god dricka och lite marknad. Sköön helg!

 

Ikväll blir det mys hemma med älskling och Baloo, för imorgon blir det jobb på flygplatsen igen. ÄLSKAR mitt jobb!

Being yourself is the prettiest thing a person can be

Idag åker jag och älskling ut på "landet" till mina föräldrar. Med tar vi också vår lille Baloo! Han älskar att följa med på alla möjliga utflykter.
 
Det är nöjesdagar i lilla byn så det ska bli trevligt! Kul när det väl händer lite och är lite mer rörelse när det annars är ganska lugnt där ute.
 
Aya, dags för oss att strax bege oss. Pusshääääj
 

When you stop chasing the wrong things, you give the right things a chance to catch you

Here we go again! :) Börjar blogga igen efter en bloggtorka på hur länge som helst.
 
Har hänt så otroligt mycket på sistone, så jag vill helt enkelt börja om på ett helt nytt kapitel. Det som blivit skrivet förut är enbart minnen och det förflutna. Det jag har nu är min framtid och mitt liv.
 
Jag finner inga ord för hur tillfredsställd jag är med min tillvaro, mig själv och livet. Jag går runt och är världens lyckligaste just nu. Min kropp fylls med glädjerus och jag påminner mig själv om hur lyckligt lottad jag är. Tack!
 

.

RSS 2.0